Ochrana osobních údajů

Prohlášení o ochraně osobních údajů

Vaše data shromažďujeme výhradně proto, abychom zkvalitnili naše služby. Veškeré informace o vaší osobě používáme pouze pro naši potřebu a neposkytujeme je v žádné podobě nikomu jinému. Miluše Bittnerová, K Brodu 391, 547 01, Náchod - Běloves, IČO:11050756, jako správce a jako zpracovatel osobních údajů s daty nakládá dle znění Zákona o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb.

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Veškeré údaje získané od zákazníků užíváme výhradně pro vnitřní potřebu a neposkytuje je třetím osobám. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá Miluše Bittnerová, K Brodu 391, 547 01, Náchod - Běloves, IČO:11050756, s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.

Osobní údaje je možno na písemnou žádost zákazníka vymazat z databáze. Správce osobních údajů poté nesmí dále uvedené údaje zpracovávat.

Rezervace

Zaujala Vás nabídka našeho penzionu? Chcete zažít nezapomenutelnou dovolenou v malebné roubené chalupě? Rezervujte si pobyt v penzionu Chalupa k brodu.

Odesilatel

Kontaktní informace

Obsah zprávy

Položky označené (*) hvězdičkou jsou povinné.

Celoroční provoz Uzavřené parkoviště u objektu Free Wi-fi v objektu Možnost půjčení kol Bazén v objektu Zakázáno kouření v objektu